Az összes korábban elérhető tárgyat megtudjuk közvetlenül venni a boltban, szerencsefaktor nélkül.

Még október elején jelentette be a Rocket League-et fejlesztő Psyonix, hogy onnantól kezdve, hogy az Epic Games felvásárolta őket, vége lesz a korábban megszokott loot box és az azokat kinyitó kulcsok rendszerének. Ehelyett a meccsek során nem ládákat lehet majd szerezni, hanem konkrét tárgyakhoz köthető tervrajzokat, amelyeket a kulcsok helyett az új valutával, a creditekkel lehet „megépíteni”.

Ezen kívül bevezetésre kerül az Item Shop is, amiről most a PC Gamer közölt részletesebb információkat. Ebben az in-game boltban meg lehet majd vásárolni minden, korábban elérhető tárgyat, egy csavarral: lesznek kiemelt ajánlatok, ezek 48 óránként frissülnek, és napi ajánlatok 24 órás frissüléssel.

Kép forrása: Steam

Ha még esetleg lesz a decemberi átváltás idején loot box vagy kulcs a tulajdonunkban, azok automatikusan átalakulnak az új tárgyakká: a ládák tervrajzokká, a kulcsok pedig 100 creditté. A crediteket ezen kívül valós pénzzel lehet megvásárolni:

  • 500 credt – 4,99$
  • 1100 credit – 9,99$
  • 3000 credit – 24,99$
  • 6500 credit – 49,99$

A DLC pakkok is kikerülnek a játékból. Aki már korábban megvásárolta őket, megtarthatja a tartalmukat, de továbbiakban nem lesznek külön megvásárolhatók. Egyetlen dolog viszont marad: az Esports Shop, itt továbbra is lehet majd tokenekért vásárolni tárgyakat.

Pontos dátum még nincs az új funkciók bevezetésére, de várhatóan valamikor decemberben érkeznek.

×