A PlayerUnknown Battlegrounds hamarosan megváltoztatja láda-és kulcsrendszerét. Megszűnnek a kulcsos ládák.

A PUBG Corp. nemrég néhány lényeges változást vázolt fel a játék jutalomrendszerében. Jelenleg ugye a meccsek során gyűjthető BP-t el lehet költeni különböző ládákra, melyek valamilyen jól kis lootot, kozmetikumot rejtenek. A folyamat többnyire véletlenszerűen ad ládát, köztük olyat is, melyet csak megvásárolható kulccsal lehet kinyitni. Így sokaknak lehet mai napig olyan ládájuk, melyet kulcs hiányában nem tudnak kinyitni.

December 18-án ez a rendszer megszűnik, onnan kezdve pedig minden BP-ből vásárolt láda ingyen kinyitható lesz. Ezzel együtt persze az is változik, hogy mekkora eséllyel milyen skineket tudunk majd nyitni – írja a VG247.

Kép forrása: PUBG

Ez azt is jelenti, hogy valószínűbb, hogy ritkább illetve prémium jutalomhoz is hozzá lehet majd jutni, legalábbis nagyobb esély lesz rá. Az új rendszer alatt megjelenő első láda az úgynevezett Venetian Crate lesz, mely sok fegyverskint tartalmazhat.

Persze annak ellenére, hogy a kulcsos ládák megszűnnek, a jelenlegiek még kinyithatók, illetve a kulcsok értékesíthetők.

„Alaposan átgondoltuk és szeretnénk elkerülni azokat a bevételi modelleket, amelyek nem felelnek meg a rajongóknak, különösen, ha nem is igazán sikeresek” – írta Sujin Kim, a PUBG Corp. fejlesztője egy blogbejegyzésben. A részletek a hivatalos oldalon is elolvashatók.

Szerinted jó döntés volt, hogy megszűnik a kulcsos ládarendszer?

×