Az új Mass Effect ugyan készül, de nem igen jelenhet meg a Dragon Age 4 kiadása előtt.

Persze nem egészen titok, hogy a fejlesztőcég dolgozik a játékon, hiszen a stúdió az elmúlt időszakban többször adott hírt róla. Legutóbb egy hete beszéltek róla, mikor azt írták, hogy még rengeteg mesélni valójuk van a Mass Effect világán belül.

Az új Mass Effect jelenleg ugyanakkor nagyon korai fejlesztési szakaszában van, így valószínűleg még nincs közel a megjelenés. A BioWare soron következő projektje a Dragon Age 4, aminek megjelenése előtt nem igen számíthatunk az új Mass Effect-re.

A Kotaku forrásai szerint egyébként Mike Gamble vezeti a Mass effect fejlesztését, aki a Mass Effect: Andromeda producere volt korábban. Egy rendezvényen arról kérdezték a sorozat rajongóit, mit szeretnének látni az új játékban, szóval lehet, hogy valamelyest a rajongók igényeire szabják a címet.

Nos, bármilyen is lesz a következő játék a sorozatban, még nagyon sokat kell várnunk rá. Ami a BioWare-t illeti fejlesztések terén nagyjából a következő a sorrend: új Anthem kiegészítő > Dragon Age 4 > Mass Effect.

Te kíváncsi vagy a következő Mass Effect játékra?

×