Ideje bajnokként harcolnod és meghódítanod a ringet! A vezető videojáték fejlesztő és kiadó, a Capcom ma bejelentette elismert verekedős játékának eddigi legtartalmasabb Street Fighter V: Champion Edition kiadását.

A játék 2020. február 14-én jelenik meg PlayStation 4-re, a Champion Edition részeként ráadásul az angyali Gill is visszatér a harcosok közé – tudtuk meg a Cenega-tól.

 

A Street Fighter V: Champion Edition magában foglal minden korábbi tartalmat (kivéve a Fighting Chance, márka kollaborációs és Capcom Pro Tour DLC kosztümöket) az eredeti és a Street Fighter V: Arcade Edition kiadásból, valamint minden azóta kiadott újdonságot. Ezekkel együtt ez a robosztus kiadás 40 karaktert, 34 pályát és több, mint 200 kosztümöt kínál a játékosoknak, akik számos izgalmas, minden képességű játékos számára tervezett egyszemélyes és többszemélyes módban szállhatnak harcba, mint a Story mód, az Arcade mód, a Team Battle, a Ranked Match, a Casual Match és sok más.

A Champion Edition részeként visszatér továbbá a Secret Society vezetője és a Street Fighter™ III főellenfele, Gill is. A pirokinézis és kriokinézis mestereként Gill képes tökéletes elemi egyensúllyal irányítani a tüzet és jeget (erre utal megjelenése is). Az általában a színfalak mögött munkálkodó Gill készen áll, hogy felfedje magát a világ előtt, és beteljesítse a Secret Society ősidők óta dédelgetett jóslatát. Gill 2019. decemberétől külön, valamint 2019. február 14-től a Street Fighter V: Champion Edition részeként is megvásárolható lesz.

 

Az új kiadás mellett a játékosoknak továbbra is elegendő a Street Fighter V alapkiadása a játék legnaprakészebb változatának eléréséhez, amivel minden további játékmódot és egyensúlyi változtatás is ingyenesen megkapnak. Emellett a DLC karakterek szintén akár teljesen ingyenesen is feloldhatók a különböző játékbeli kihívások teljesítéséért kapott virtuális pénz, a Fight Money segítségével. Persze azok, akik nem szeretnének várni, valós pénzért is megvásárolhatják őket, de egyes tartalmak kizárólag a játék során szerzett Fight Money-val oldhatók fel.

A Street Fighter V: Champion Edition 2020. február 14-én jelenik meg PlayStation 4-re.

×