Az óceániai régió Arugal szerverén egy 40 fős raid Priestek segítségével vette át az irányítást a játékos felett, aki a poén kedvéért hagyta is magát.

Semmsem a szerver egyik nagy raidelős guildjének, a Wizards IRL-nek a tagja, és külön érdemes kiemelni, hogy a hátán ott lógott a Hand of Ragnaros, a játék eredeti változatának legendás fegyvere. Ennek a fegyvernek az elkészítéséhez elképesztő mennyiségű raidelésre és arany befektetésére van szükség, és még mindig nagyon kevesen vannak, akik birtokolják.

Az eseményről videót is rögzítettek, amit Redditen osztott meg a többiekkel a MightyMitus nevű felhasználó. Amikor az Allys klán, a Bunnings Warehouse a Molten Core raid bejáratánál meglátták a játékost, a raid vezetője szólt a csapatban lévő Priesteknek, hogy a Mind Control varázslattal vegyék át fölötte az irányítást.

Alliance guild abducts a Horde player with Hand of Rag to be judged by the King of Iron Forge from r/classicwow

Innentől kezdve a Priestek csatárláncba álltak, és folyamatosan fenntartották fölötte az irányítást (a varázslat más játékosokon csak 8 másodpercig működik), és ennek segítségével elvitték a raid bejárata elől egészen Ironforge-ig, a Törpök fővárosáig. Itt pedig hagyták, hogy a király, Magni Bronzebeard mondjon ítéletet fölötte.

Természetesen hozzátartozik a történethez, hogy Semmsem hagyta magát, hiszen a raid tagjai nem feltétlenül tudták hiba nélkül folyamatosan fenntartani az irányítást – de ő is értette a viccet, és hagyta, hogy elráncigálják az ellenfél bázisára. A történetnek természetesen a karakter halálával lett vége, hiszen egyedül nem tudott volna megküzdeni a ?? szintű királlyal és testőreivel, de a Bunnings guild tagjai mind tisztelegtek a holtteste fölött.

Ti hasonló helyzetben hagytátok volna, hogy elráncigáljanak az ellenfél egyik fővárosába?

×