Legalábbis egy legutóbbi kiszivárgás erre enged következtetni. Az új SMG, ha minden igaz, szokás szerint az egyik Titanfall 2-ből már megismert fegyver.

A Respawn Entertainment hamarosan vadonatúj SMG fegyvert hozhat be az Apex Legends világába, amennyiben a szivárogtatóknak igaza van. Őszintén szólva a kiszivárgásokat mi óvatosan és fenntartásokkal kezeljük, az Apex Legends adathalászok információi viszont rendre beigazolódnak.

Az Apex Legends kapcsán egyébként az játékosok többsége arról panaszkodik, hogy a hihetetlen rajt után túl kevés tartalom került a játékba. Azóta sok új karakter hozott és számos játékmenetbeli változást eszközölt a Respawn, sőt legutóbb egy teljesen új mapot vezettek be. Ennek ellenére a friss tartalom utáni vágy sosem múlt el.

A mostani SMG hírét a That1MiningGuy névre hallgató adathalász hozta el, aki már számos esetben mutatott rá érkező tartalmakra jóval korábban. Az Apex Legends fájljaiban most teljesen új SMG-t talált, amiről gyorsan tweetelt is egyet – írja a Dexerto.

A szivárogtató szerint ez a fegyver is köthető valamilyen szinten a Titanfall 2-höz, ahogy az Apex Legends sok más fegyvere is. Sajnos egyelőre nem tudni, hogy a fegyver mikor és milyen módon kerülhet be a játékba. Nagyon valószínű, hogy amíg hivatalos bejelentés nem érkezik, akkor az új fegyvert csak valamikor a negyedik évadban láthatjuk majd.

Te hallottál már valamit erről az új fegyverről? Ha igen, oszd meg velünk!

×