A Bosszúállók: Végjáték után sok megválaszolatlan kérdés maradt a karakterek jövőjét illetően. A filmben Hulk már akkor új formában jelent meg, de Marvel egy új Hulkot mutatna be.

Egy kis spoiler, hogy Bruce Banner, az az Hulk a Végjátékban nem csak új formájában jelent meg, de a végtelen kövek használata miatt meg is sebesült, mely a készítők elmondása szerint maradandó. Valószínű tehát, hogy a közeljövőben nem igazán hallunk majd a hősről, de ez nem jelenti azt, hogy Hulk nem lesz jelen az Marvel filmes univerzumában.

A We Got This Covered cikke szerint a jövőben a hősöket különböző módon rebootolják, így teljesen új Hulk bevezetését is tervezik. A Disney+-ra készülőben van egy She-Hulk sorozat, ahol a női Hulk mellett fel fog még bukkanni Bruce Banner (hiszen ő is fontos szereplő a történetben), de maga a Hulk nem az ő alteregójaként fog várhatóan visszatérni. A hírek szerint ugyanis a következő Hulk akit az MCU-ban látunk, az Amadeus Cho féle verzió lesz.

Kép forrása: Digital Spy

Amadeus Cho, egy 19 éves koreai-amerikai zseni, aki a nyolcadik legokosabb ember a Földön. Ő Bruce Banner utódja lett a Totally Awesome Hulk első kötetében (2015). Bannerrel ellentétben, aki tehernek találta Hulk hatalmát, Cho magabiztos karakter, aki újszerű képességeire támaszkodik.

Persze a stúdió karakterekre vonatkozó elképzelései még mindig gyerekcipőben járnak, azonban azzal, hogy szóba került egy Hulk sorozat lehetséges jövője, máris megindultak a találgatások. A We Got This Covered ez esetben arra hivatkozik, hogy forrásának hírei korábban már megerősítést nyertek, így szerintük egyáltalán nem kizárt, hogy a Marvel valóban visszahozza valamilyen formában Hulkot az MCU-ba.

Ti melyik Hulk verziónak örülnétek a leginkább?

×