A Supereffective héten a Rakéta csapat ellen hatásos Pokémonokat gyűjthetünk majd, a 40-es szintű játékosok pedig javasolhatják majd a gymek áthelyezését.

A Niantic hivatalos blogbejegyzésben osztotta meg novemberi terveiket.

Supereffective Week

Ez az esemény jó lehetőség lesz majd a játékosok számára, hogy megtanulják, mely Pokémonok hatásosak melyek ellen. Így ennek megfelelően azon monok megjelenési rátája növekszik majd, melyek hatásosak a Rakéta csapatra jellemző monok ellen.

Az esemény November 19. este 22:00-től November 26. este 22:00-ig lesz elérhető, és a megnövekedett ráta mellett elérhető lesz a shiny Tentacool is. Ezen felül az alábbi bónuszokat is megszerezhetjük:

  • Dupla mennyiségű stardust a más játékosokkal vívott csatákból
  • Több potion és revive a PokéStopokból
  • Garantált Charged TM a három csillagos raidekből
Pokémon GO

Kép forrása: Reddit

Terrakion ötcsillagos raid

A szikla-harcos típusú legendás Pokémon elérhető lesz ötcsillagos raidekben. Érdemes víz, fű, harcos, föld, pszicho, acél vagy tündér típusú Pokémonokkal készülni. Terrakion november 26. 22:00 óra és december 17. 22:00 óra között lesz elérhető.

Friend Fest

November 27. 22:00 óra és december 2. 22:00 óra között ünnepelhetjük a család és a barátok ünnepét a pokémonokkal. Ez megnövekedett megjelenési rátát ad a különböző családcentrikus monoknak, így például a nőstény és a hím Nidoranoknak és továbbfejlődött változatainak.

Ezen felül az alábbi bónuszokat is megszerezhetjük:

  • Fele annyi stardustba kerül a más játékosokkal való cserélés
  • Két különleges cserét végezhetünk naponta
  • Nagyobb sebzésünk lesz, ha barátokkal együtt raidelünk

Áthelyezhető gymek

A 40-es szintű játékosok mostantól hozzáférhetnek a Niantic Wayfarer rendszerhez, ezen a linken keresztül. A Wayfarer segítségével a felhasználók új pontokat adhatnak hozzá a Niantic adatbázisához (melyet a Pokémon Go és a Harry Potter Wizards Unite is használ), valamint értékelhetik a már meglévő pontokat is.

 

Így ellenőrizhetik, hogy tényleg jelentős-e a megjelölt pont, fontos-e a környéken lakók számára, kiemelkedik-e látványban a környezetéből, valamint végül de nem utolsósorban azt is, hogy jó helyre van-e letéve a pont.

Ez azt jelenti, hogy a felhasználók is belenyúlhatnak végre, ha esetleg rossz helyre van lerakva egy-egy pont a térképen, és új pontokat is hozzáadhatnak a kietlen, PokéStop és Gym nélküli területekre.

Ti melyik újdonságnak örültök a legjobban?

×