Magyar idő szerint este nyolckor érkezik majd a frissítés, amiben benne lesz már a PvP Honor rendszer és a két új world boss, Azuregos és Kazzak.

A hivatalos Blizzard fórumposzt alapján csütörtökön érkezik el a második fázis bevezetésének utolsó szakasza. A bevezetés első lépése volt az október 15-ei Dire Maul dungeon megnyitása, az ingyenes karaktermozgatás lehetősége a hét elején, valamint a tegnapi layering-kikapcsolás.

A mai napra már csak a két utolsó nagy ígéret maradt: a PvP Honor rendszer, és az új world bossok, Azuregos és Lord Kazzak. Hogy ezek pontosan mit is tartalmaznak majd, azzal egy külön cikkben még korábban foglalkoztunk.

Kép forrása: blizzardwatch.com

Fontos megjegyezni, hogy bár sokan remélték, hogy az eredeti World of Warcraft játékhoz hasonlóan ezzel a frissítéssel együtt megkapjuk a kulcscsomókat is (melyeknek köszönhetően a dungeonökhöz és raidekhez szükséges kulcsokat egyetlen inventory slotban is magunkkal vihetjük), ezek mégsem most kerülnek a játékba.

Ahogy ugyanis a Blizzard magyarázza a fórumposzt alatti kommentekben, a jelenlegi új funkciók még mindig nem minősülnek patch-nek, és a kulcscsomó majd csak az első hivatalos frissítésben jön majd.

Az új funkciók bekapcsolásához nem kell frissíteniük magát a klienst, így nem szükséges leállítani a szervereket – ez azt is jelenti, hogy az új rendszerek élesítése pontban 20:00 órakor életbe lép, és nem lesz szerverleállás.

×