A League of Legends 10. rangsorolt szezonja lassan elkezdődik. A pálya ugyan megváltozik, de a hősök egyelőre ugyanazok maradnak.

Habár a fejlesztők nagy változásokat ígértek a nemsokára érkező 10. rangsorolt szezonra, ez a pályára értendő nem pedig a hősökre. A PBE-n már megfigyelhettük az extra pályarészeket és a sárkányok rendszerének változásait is, de nem tudhatjuk, hogy végül ebből mennyi kerül majd be a játékba.

Mark „Scruffy” Yetter nyilatkozott a Riot oldaláról, aki kijelentette, hogy a hősökön a következő frissítésben még nem kívánnak változtatni. Sokak ezt meglepőnek tartották a világbajnokságon bemutatott Qiyana dominancia után.

kép forrása: riftherald.com

Azt nem is említve, hogy a pár napja kijött új support/marksman hős, Senna kifejezetten gyengének tűnik, pedig a hős karakterisztikája és képességei sokakat lázba hozott. Így azok, akik komoly sikereket terveznek a hőssel elérni képtelenek lesznek a 9.24-es patch-ig várni.

A rúnákban azonban várható némi finomítás és a Kleptomancy képesség teljes eltűnése. Ezt az új Omnistone keystone váltja, ami időközönként új véltlenszerű keystone-t ad a meccs közben hősünknek, amit eldönthetünk, hogy használni kívánunk vagy nem.

A frissítés november 20-án érkezik.

Ti melyik hőst változtatnátok meg és hogyan?

×