A TSM teljesítménye folyamatosan romlott az elmúlt két évben, így ideje változtatásokat eszközölni még a 2020-as szezon előtt.

A Team Solomid csapata az elmúlt években elvesztette egykori domináns pozícióját. Az elmúlt két évben a Clutch Gaming miatt lecsúsztak a világbajnokságra való kijutásról is, így ideje a csapatbeli változtatásoknak. Reginald, az esport organizáció tulajdonosa és egykori sztár játékosa maga dönt a League of Legends csapatának összeállításáról, sokak szerint épp ez a probléma.

 

Az első döntés volt számára a legegyszerűbb, Bjergsent leszerződtette további két évre. Habár a mid laner már nem teljesít olyan szilárdan, képességeit nehezen lehet megkérdőjelezni. A csapat eddig is főképp Bjergsenre támaszkodott, azonban a mezőny felerősödött, és ez már nem opció számukra. Egy összhangban játszó, erős játékosokból álló csapatot kell összeállítaniuk.

A TSM jelenleg három junglerrel rendelkezik, akiket felváltva dobáltak a ringbe az elmúlt két szezonban. Továbbá a bot lanen kifejezetten alul teljesítettek több mérkőzésen is, így ezt vette célba most Reginald.

kép forrása: oneesports.gg

Az AD carry pozíciót betöltő Jesper „Zven” Svenningsen twitterén közölte, hogy mostantól szabadúszóként folytatja tovább, hogy feltérképezhesse csapaton kívüli lehetőségeit is. Ettől függetlenül megmarad a TSM-mel kötött szerződése, de már tárgyal az LCS és LEC régió csapataival is.

Reginald Tony „Zikz” Gray edzőtől is elköszönt, így könnyen lehet, hogy további drasztikus lépéseket  eszközölnek majd, mielőtt elkezdődik a 2020-as LCS szezon.

Szerintetek van esélye a TSM-nek visszatérni az LCS csúcsára?

×