Mióta a Fortnite belépett egy teljesen új életszakaszába, nem csak nem csak a map frissült, de az Epic stratégiája is. Például, hogy nem jelennek meg leírások a frissítések tartalmáról.

Persze azért az adathalászok azon vannak, hogy mindennel képben legyenek a rajongók, de tény, hogy patch notes tekintetében igen csendes a Fortnite élete az utóbbi időben. Néhány eseményen kívül az új map megjelenése óta nem sok változást történt, vagy ha igen, arról nem adtak hírt. Az Epic Games új stratégiája szerint tehát úgy kerülnek be a változások a játékba, hogy arról egy fejlesztői forrásból a játékosok nem kapnak tájékoztatást.

Ez azt eredményezte, hogy az adathalászok megpróbálják a játék fájljaiból kiszűrni a változásokat, majd nem hivatalos patch notes-t gyártanak, hogy megtudjuk, mi is vár a játékosokra a közeljövőben – olvasható a FortniteInsider oldalán. Az Epic Games nemrég megjelentette a 11.11-es Fortnite frissítést, de természetesen ismét csak internetes kiszivárogtatók adtak hírt a tartalomról.  Nézzük miket osztottak meg az adathalászok Twittern és Redditen.

Fortnite skin keresősáv

Kép forrása: FortniteInsider

A játékosok kifejezett kérése volt egy olyan keresősáv bevezetése, mellyel könnyebben lehet kozmetikumokat keresni. Ez a keresősáv most hozzá lett adva a frissítéshez.

Csökkent a felvehető gránátok száma

Mostantól annak érdekében, hogy a gránátokat ne lehessen annyira spamelni, 10 gránát helyett csak 6 vihető magunkkal egy helyen.

Kép forrása: FortniteInsider

Frissített stat képernyő

A mérkőzés utána statisztikák frissítést kaptak. Most már megjelennek az medálok, hogy mennyi sebzést vittél be, mennyit kaptál stb. Vess csak rá egy pillantást:

Kép forrása: FortniteInsider

Hibajavítások

A fejlesztők elvileg kijavítottak néhány hibát, mely kifejezetten érintette a Kitbash skint, a Magma Wrap egy kicsit máshogy néz ki, valamint azt is kijavították, hogy a gift wrap hiányzott az ajándékozott Battle Pass-okból.

Miközben az adathalászok próbálnak rájönni, mik is lesznek a frissítésekben, valamikor jövő héten érkezik is az új. Lucas7yoshi szivárogtató például egy szülői kontroll beállításról beszél, na meg persze Black Friday akciókról.

×