A Rockstar North olyan embereket keres, akik segítenek egy fejlett animációs rendszert kidolgozni, egy nyílt világú karakter-alapú játékhoz.

A Rockstar North, a Grand Theft Auto és a Red Dead Redemption fejlesztője nemrégiben jelentette meg a Red Dead Redemption 2-t PC-n. A cég a jelek szerint máris egy következő generációs játékon dolgozik, amihez most embereket vesznek fel. A weboldalukon megjelent hirdetésekben olyan programozókat keresnek, akik segíthetnek az animációk megalkotásában, egy következő generációs nyílt világú játékhoz.

Kép forrása: GTA 5

A hirdetéseket egyébként a PlayStation Universe találta. A Rockstar tapasztalt és tehetséges mérnököket keres, akik egy csapatban dolgoznak majd azon, hogy minél jobban kihasználják a következő generációs hardverteljesítményt. Ez az első jele annak, hogy a Rockstar készül valamivel a következő generációs konzolokon, ami érdekes, hiszen kiadásaik lelassultak az utóbbi években. A Red Dead Redemption volt az egyetlen teljesen eredeti Rockstar játék, amit kiadtak PS4-re és Xbox One-ra, a Grand Theft Auto V továbbfejlesztett verziója mellett – írja a Gamespot. Mindkét cím online játékmóddal is rendelkezik, amiből a Rockstar anyacége, a Take-Two Interactive szépen megél a mikrotranzakcióknak hála.

A most kiadott álláshirdetések alapján valami teljesen új játékon dolgoznak, persze ezt nem lehet biztosan megmondani. Sokak szerint a Rockstar következő projektje a Grand Theft Auto 6 lesz, amiről már sok-sok pletyka kering a neten.

A GTA 5 egyébként több mint 115 millió példányban kelt el, így minden idők egyik lekelendőbb játéka lett. A folytatás tehát valószínűleg reális döntésnek tűnik.

×