A Crysis az egyik legkedveltebb belső nézetű játék, melynek egyjátékos kampányrészei egy mod segítségével hamarosan együtt is játszhatók lesznek.

A PC játékosok ennek a hamarosan megjelenő modnak köszönhetően a teljes egyjátékos kampányt végigjátszhatják majd együtt, cop-opban. A Crysis co-op modja egyébként eredetileg 2016-ban jelent meg, de azóta a készítőcsapat minden elölről kezdett és megalkottak egy teljesen új modot – írja a DSOGaming.

A 2019-es verzió lehetővé teszi, hogy a Crysis és a Crysis Warhead egyjátékos kampányait is együtt játszhassuk, ráadásul a mod a Crysis Warhead esetében a Steam verziós játékokkal működik majd.

 

A Crysis co-op modja mindazonáltal új játékelemmel is büszkélkedik: a játékosok például defibrillátorral képesek újraéleszteni elhunyt társaikat. Ezenkívül a kampány során kiválasztható, melyik karakterrel szeretnének játszani.

A csapat jelenleg a Crytek jóváhagyására vár, hogy kiadhassák a Crysis Warhead kampányt. A csapat egyébként 2019 decemberében szeretné kiadni a modot.

×