A megjelenés után egy nappal kivették a kontrollertámogatást, de most úgy tűnik, hamarosan visszakerül. Hogy milyen módon, még nem világos.

A Call of Duty: Mobile játékosai hamarosan újra játszhatnak kontrollerrel, de nem úgy, ahogy korábban. Mindössze egy nappal a Call of Duty Mobile megjelenése után a fejlesztők kivették a kontrollertámogatást a játékból, mondván aggasztó, hogy a kontroller-és a képernyőhasználók között igazságtalan különbség lehet – írja a VG247.

A fejlesztő akkoriban azt mondta, hogy a kontroller használatát hivatalosan nem támogatják, ám azóta volt arról szó, hogy valamilyen formában visszatérhet. Az Activision a közelmúltban a Redditen írt arról, hogy a támogatás hamarosan visszatér, bár még nem igazán tisztázták, hogyan változik meg a matchmaking, vagyis milyen módon tesz különbséget a játék a kontrollert és képernyőt használók között. Pedig valószínűleg mindenkit ez érdekel a leginkább.

Kép forrása: Reddit

Ha az Android emulátorokat nem vesszük, jelenleg nincs mód arra, hogy kontrollerrel játszunk Call of Duty Mobile-t, ám lehet, hogy ez hamarosan megváltozik. A fejlesztők egyébként számos egyéb frissítést terveznek a játékba, nem mellesleg pedig anti-cheat és report-rendszer is bevezetésre kerül. Részletek az Activision Reddit posztjában.

Te játszanál CoD: Mobile-t kontrollerrel?

×