Csak kozmetikai kiegészítőket lehet majd valós pénzért vásárolni a játékban, a karakterünket nem lehet ilyen módon erősebbé tenni.

Már a bejelentéskor az egyik kiemelt információ volt, hogy a sorozat új részében lehetőségünk nyílik majd a karakterek személyre szabására. Ez a BlizzConon elérhető demóban kimerült annyiban, hogy a szereplők választásakor három-négy különböző kinézet közül választhatunk.

Diablo Iv

Variációk egy barbárra | Kép forrása: gamewatcher.com

A fejlesztők ígéretei szerint ez majd a játék véglegesebb formájában még részletesebb lesz, de most az is kiderült, hogy teljesen egyedi skinek is elérhetőek lesznek, valós pénzért cserébe. A játék egyik fejlesztője, Joe Shely mesélt erről a twitches Quin69-nak adott interjújában.

A kiegészítőkről beszélve (amelyek mellesleg szintén biztosan lesznek) jöttek szóba a kisebb kozmetikai csomagok, és mikor a streamer rákérdezett, hogy ez mikrotranzakciókat jelent-e, egyértelmű igen volt a válasz – idézte a beszélgetés a Gamespot. Egyelőre lehetséges, hogy még a fejlesztők sem tudják pontosan, hogyan is valósul majd meg ez a részlete a játéknak, de arra már biztosan lehet számítani, hogy lesz lehetőségünk valós pénzért megváltoztatni, hogyan néz ki a karakterünk – ilyen módon viszont nem fogjuk tudni erősebbé tenni a játékban.

Örültök a személyre szabás hírének, vagy meglennétek a mikrotranzakciók nélkül?

×