Ma van az egyedülállók napja, így a Steam is kedveskedik pár akcióval azon szingliknek, akik egyedül, játékkal töltik a napot.

Az egyedülállók napjának ünnepe Kínából indult, azonban mostanra már több európai országban is népszerű. Az egyedülállók napja 11.11-re esik, mivel a fiúk úgy gondolták, hogy az egyesekből álló dátum formailag egy csapat egyedülállóra hasonlít. Mivel ezt a napot eleinte csak a férfiak ünnepelték, a neve eredetileg Bachelors Day, azaz agglegények napja volt, de később a nők is csatlakoztak, így az elnevezés megváltozott. Ezen a napon a kínai egyetemeken összejöveteleket, bulikat szerveznek, ahol az egyedülállók összejöhetnek, és jól érzik magukat. 2009 óta azonban november 11. főként az eszeveszett shoppingolásról híres, ugyanis 9 éve az Alibaba.com hatalmas akciókat hirdetett a weboldalán, ami óriási bevételt generált, így 11. 11-ét minden évben megünneplik a webáruháznál is.

Nem véletlen tehát, hogy a Steam is indított szingli napi akciót, melynek keretein belül több játék is kedvezményesen vásárolható meg.

Kép forrása: Steam

A Divinity: Original Sin 2 45 százalékos, a teljes Telltale Batman játékcsomag 67 százalékos, a Dragon Ball Xenoverse pedig például 80 százalékos kedvezménnyel kapható.

A Singles ‘Day akció egyébként november 12-ig tart.

×