A Challenger League-ből a Pro League bajnoki címéig – akár ez is lehetne a cikk címe, miután a Natus Vincere gyorsan leverte a DarkZero csapatát.

A hétvégén ismét a Rainbow Six Siege bajnokságé volt a főszerep, hiszen 9-én és 10-én zajlott az R6 Pro League Season 10 döntője, Japánban. A döntő a Natus Vincere és a DarkZero Esports küzdelmével zárult. A győztes NaVi csapat egyébként az európai Challenger League-ből indult, a felállás teljes egészében átkerült az MnM Gaming-től a Natus Vincere zászlaja alá. Ez néhány hónapja történt, azóta pedig egyre közelebb kerültek a dobogóhoz – írja a Dot Esports.

Először az ESL Premiership Summer 2019, majd a Pro League Season 10 – Europe bajnokság győztesei lettek, még az olyan csapatokat is maguk mögé utasítva, mint a G2 Esports.

 

A Pro League Season 10 döntője elég egyértelműen a NaVi rátermettségét bizonyítja, hiszen 2:0-ra verte el a döntőbe került DarkZero csapatát. A japán döntő befejezésével a rajongók most már arra kíváncsiak, hogyan teljesít a Na’Vi a Six Invitational 2020 versenyén.

Te szurkolsz nekik?

×