A hat részes képregénysorozat Zed életének küzdelmeit mutatja be, aki drasztikus döntéseket is hajlandó meghozni Ionia védelmében.

A Riot Games néhány ízelítő képet tárt a rajongók elé, a november 20-án megjelenő képregénysorozatból. A hat részes képregény egyszerűen a Zed nevet kapta és történetét így foglalja össze írója, Odin Austin Shafer:

„A Zed néven ismert harcos, aki korábban a tiszteletreméltó Kinkou-rend tagja volt, most viszont egy orgyilkos banda vezetője, szülőföldjének, Ionia-nak megóvására törekszik… még akkor is, ha ehhez ártatlan vért is kell ontania! Amikor a varázslatosan tehetséges pszichopata, Khada Jhin visszatér az öldökléshez, Zednek több módon is szembe kell szállnia aggasztó múltjával – ideértve az egykori barátjával, Shennel való szembenézést, akinek apját maga Zed ölte meg! Egy történet mágiáról, bosszúról és a becsület elvesztéséről és megtalálásáról.”

A képregényt mindenki ingyenesen olvashatja majd a League of Legends oldalán, de papír alapú változatot is vehetnek az igazi rajongók, amely május 20-án lesz elérhető. Az illusztrációt Edgar Salazar készítette és a most megjelent képek alapján lenyűgöző munkát végzett.

Mi már alig várjuk a történet kibontakozását, hát ti?

×