A Ubisoft úgy tűnik, már a következő évadra készül a Rainbow Six Siege-ben, hiszen nem csak az új szezon nevét, de már az új operátorok képességét is bemutatta.

Tegnap kiderült, hogy az új szezon neve Operation Shifting Tides lesz, ma pedig egy előzetest kapunk arról, hogy milyen képességekkel bírnak majd az új operátorok. Az előzetes hasonló módon mutatja be az eszközöket, mint az előző, Ember Rise évadban: egy gyakorlóterepen tesztelik a képességeket.

 

A klip alapján a támadó operátor Kali névre hallgat, akinek képessége olyan, mintha Buck, Hibana és Ash eszközének furcsa hibridje lenne. A CSRX 300 lövedéke áthalad két falon is, majd a megerősített falba fúródik, mielőtt felrobban.

A védő operátor elvileg Jӓger eszközének párja lesz. Wamai eszköze ugyanis egyfajta „mágnesrendszer”, mely magához vonzza a bedobott gránátokat.

Persze az operátorok nevei még mindig csak találgatások az előzetes alapján. Ha bármi tévedés is van ebben, valószínűleg kiderül majd a hétvégén zajló Pro League Season 10 döntőjén, ahol gyaníthatóan a Ubisoft friss infókat oszt meg a következő évadról.

Neked tetszenek az új operátorok eszközei?

×