Napokon belül indul a PUBG Mobile 10. évada, mely számos új friss elemet tartogat a játékosoknak. Lesz új map, fegyver, jármű, sőt karakter is.

Kissé zavar támadt az erőben a PUBG Mobile 10. évad megjelenése kapcsán, hiszen korábban azt sejtették, hogy november 8-án elindul a 0.15.0-ás frissítés. Bár a tervek szerint ma indul, van akinek még várnia kell holnapig, amikor is tényleg elindulhat a Royale Pass Season 10. Ennek az az oka, hogy régióról régióra frissítenek, ami néha eltart egy darabig. Sebaj, a Fury of Wasteland megjelenésére nem kell már sokat várni, így talán érdemes átfutni, milyen megjelenő tartalmakról tudunk eddig.

Kép forrása: YouTube

Mint minden évad, a 10. évad tartalma is sok esetben áldozatul esett a kiszivárgásoknak, így nagyjából lehet sejteni, hogy mire számíthatunk. Azt tudjuk, hogy a Royale Pass Season 10 valószínűleg számos új kozmetikumot tartogat majd, ahogy számos friss küldetést, kihívást is.

Jön egy különleges karakter is az EvoGround meccsekbe, Sara. Sara a második karakter Victor után, aki jó sok új emote-ot és ruhát hoz be, melyeket a küldetések teljesítésével lehet megszerezni.

„Sara járműszakértő, aki szereti az kocsikat. Amikor ő vezet, vagy a kocsiban ül, az autó kevesebb sebzést szenved el” – olvasható a karakter leírásában.

Kép forrása: Tencent

Android esetében legalább 0,21 GB-os extra extra tárhely kell a frissítéshez, míg iOS eszközön 0,25 GB. A frissítés új fegyvereket és járműveket hoz be Vikendire. Az MP5K 9 millis lőszert használ, és jó sok kiegészítőt támogat. 900-as tűzsebessége miatt kiváló választás lehet, ráadásul a visszarúgására sem lehet panasz.

Kép forrása: Tencent

A havas pályán továbbá elérhető lesz a Zima nevű jármű, mely már ismerős lehet a PC-s verzióból. Ráadásul a PUBG Mobile-ban a Zima ellenállóbb lett a sérülésekkel szemben.

 

A játék legnagyobb kiegészítése azonban egy új map formájában érkezik, mely a Team Deathmatch terepe. A neve Ruins, ami “sűrű növényzettel és az ősi romok labirintusával kecsegtet”.

Te már várod a frissítést?

Kiemelt ajánlat

Mystery Gamers Pack

5 990 Ft

Kosárba

5 990 Ft

Ez a csoda csomag csak rád vár!

Vásárold meg ezt a Good Loot termékeket tartalmazó Mystery Gamers Pack-et, és legyen tiéd a 17499 Ft értékű csomag most csak 5999 Ft-ért! A csomag tartalma:

A csomag tartalma:

  • 2 db rövid vagy hosszú ujjú póló
  • 2 pár egyméretű zokni (klasszikus, boka- vagy titokzokni)
  • 1 db tornazsák
A csomagban a termékek véletlenszerű mintával találhatók meg! A minta nem választható! Nem megfelelő minta esetén cserére nincs lehetőség!

Ben Yedder twitteren reagált az új TOTSSF lapjára, ez alapján pedig biztosra vehetjük, hogy pontosan tudja, mennyire nem szeretik a játékosok a FUT lapjait.

Bátran állíthatjuk, hogy ez minden idők legdurvább akciója.

Nem győzik lekötni magukat a World of Warcraft játékosok. Megszületett egy hihetetlenül menő Tier 8-as páncélt bemutató videó. Több ezer óráig készült.

×