A Gamelab jóvoltából már elérhető Steamen a hamarosan megjelenő Tank Maniacs ingyenes demója.

A Tank Maniacs-ben 4 barát (vagy ellenség) feszülhet egymásnak, hogy a poszt-apokaliptikus világ legfurcsább tankjaival tegyék tönkre egymás szórakozását. A party-játék mindenki számára elérhető változatában 10 bizarr tank, 3 egyedi pálya és a „Last Tank Standing” játékmód kapott helyet.

Bár a Tank Maniacs a local multiplayer csatákra van kihegyezve, a Steam Remote Play Together szolgáltatásának köszönhetően online is játszható barátokkal, egyszerűen csak meg kell hívni a többieket a játékba. Mivel a készítők tudják, hogy ennyi kontrollere nem mindenkinek van kéznél, a játékhoz már letölthető iOS-en és Androidon is a jelenleg bétában lévő társalkalmazás, amivel kontrollert varázsolhatunk az okostelefonunkból. Mert hát telefonja mindenkinek van, nem?!

 

A demó csak egy kis szelete a hamarosan megjelenő játéknak, ami folyamatosan frissül majd újabb pályákkal, játékmódokkal és egyéb izgalmas extrákkal. A fejlesztés alatt álló Twitch bővítménnyel pedig még izgalmasabbá tehetik majd a meccseket a streamerek, hiszen a nézők dönthetnek az in-game eseményekről.

A demó november 5-től egészen november 17-ig érhető el PC-n, a Steam oldalán.

×