Fontos eleme minden Battle Royale játéknak, hogy a legyőzött ellenfelek tárgyait elvehetjük, egy bug miatt viszont kidob a játék, ha megpróbáljuk.

Az Omenhachi nevű reddit-felhasználó osztotta meg az Apex subredditben a hibaüzenetet, amit az után kapott, hogy megpróbálta kinyitni az egyik megölt ellenfél által hátrahagyott ládát.

Was looting and I got this weird screen, anyone else had it? from r/apexlegends

Az első poszt után sokan mások is jelentkeztek, hogy ők is ugyanezzel szembesültek, egy felhasználó megjegyezte, hogy eddig akárhányszor fordult elő vele az eset, minden alkalommal az új map-en megtalálható körbejáró vonaton volt épp.

Szintén a subredditre posztoltak egy videót is, amelyen egy még durvább játékhibát fedeztek fel: bizonyos esetekben a földre került játékosokat azonnal fel tudják éleszteni csapattársaik, normál esetben ez 5-6 másodperc. Ez aránytalan előnyt adhat a játékosoknak.

Instant reviving bug from r/apexlegends

A játékot fejlesztő Respawn munkatársai gyakran szokták a subredditet böngészni, és reagálni az ott megjelenő posztokra, úgyhogy várható, hogy hamarosan dolgozni kezdenek az ügyön, de egyelőre nincs válasz.

Ti is tapasztaltátok már a bugot?

×