Összesen három napig volt életben a szabály, amely tiltotta a játékosoknak a játékon belüli öngyilkosságot.

Még hétfőn jelentette be egy közleményben az ESL, hogy a versenyeiken mostantól tilos lesz a játékosok számára az in-game öngyilkosság. Legtöbben arra használták ezt a lehetőséget, hogy megakadályozzák az ellenfeleket a pénz, illetve fegyver szerzésétől.

Ahogy arról akkor is beszámoltunk, várható volt, hogy a játékosok felháborodnak majd, és a szabály visszavonását követelik. Eddig kellett várnunk, hogy ez valósággá váljon. Ahogy arról a Dot Esports is beszámolt, az ESL most profik tanácsát kéri, hogy hogyan is legyen szabályozva ez a taktika.

Kép forrása: dreamteam.gg

A profi CS:GO játékosokat tömörítő szakszervezet, a Counter-Strike Professional Players’ Association-nel karöltve akarnak megoldást találni arra, hogy ne vegyék el a taktikai öngyilkosság lehetőségét a játékból, de ne is lehessen ilyen könnyen megtagadni a gazdasági előnyt az ellenfél csapattól.

Szerintetek mi lenne a jó megoldás, kell egyáltalán változtatni a szabályon?

Kiemelt ajánlat

Mystery Gamers Pack

5 990 Ft

Kosárba

5 990 Ft

Ez a csoda csomag csak rád vár!

Vásárold meg ezt a Good Loot termékeket tartalmazó Mystery Gamers Pack-et, és legyen tiéd a 17499 Ft értékű csomag most csak 5999 Ft-ért! A csomag tartalma:

A csomag tartalma:

  • 2 db rövid vagy hosszú ujjú póló
  • 2 pár egyméretű zokni (klasszikus, boka- vagy titokzokni)
  • 1 db tornazsák
A csomagban a termékek véletlenszerű mintával találhatók meg! A minta nem választható! Nem megfelelő minta esetén cserére nincs lehetőség!

Ben Yedder twitteren reagált az új TOTSSF lapjára, ez alapján pedig biztosra vehetjük, hogy pontosan tudja, mennyire nem szeretik a játékosok a FUT lapjait.

Bátran állíthatjuk, hogy ez minden idők legdurvább akciója.

Nem győzik lekötni magukat a World of Warcraft játékosok. Megszületett egy hihetetlenül menő Tier 8-as páncélt bemutató videó. Több ezer óráig készült.

×