A népszerű Twitch streamer nemrég nagyon meglepte nézőit: arra kérte őket, hogy ne iratkozzanak fel a csatornájára, inkább költsék másra a pénzt.

Jeremy ‘Disguised Toast’ Wang, a népszerű Twitch streamer szokatlan lépésre szánta el magát. A streamerek általában adományokból (donate) és feliratkozásokból tartják fent a csatornát, illetve azt használják a fejlesztésekre. Azonban most úgy tűnik, Toast mindkettőt megszünteti. A streamer még augusztusban döntette el, hogy eltünteti oldaláról az adomány lehetőséget, ami már önmagában nagy bevételkiesést jelentett számára (valószínűleg).

Az egyébként sikerek Hearthstone játékos és tartalomgyártó most arra kérte a követőit, hogy egyszerűen csak élvezzék a műsort, anélkül, hogy pénzt költenek.

„Miután kikapcsoltam az adomány lehetőséget a csatornámon, megkérem az összes nézőmet, hogy ne iratkozzon fel. Azt az 5 dollárt inkább adjátok a kisebb streamereknek. Menjetek és dobjátok fel valaki napját egy feliratkozással” – mondta Toast megjegyezve, hogy számára bőven elég ha valaki nézi.

Természetesen ennek ellenére vannak olyan hűséges nézők, akik továbbra is fizetnek.

„Nem tudom kikapcsolni a feliratkozás gombot, de nincs szükségem a nézők pénzére. Inkább olyan cégektől szeretek pénzt kapni, mint a Blizzard, a Twitch, a YouTube és a Riot. Nekik sok pénzük van” – mondta.

Te mit gondolsz Toast döntéséről?

×