Dr Disrespect és a híres NBA sztár, Klay Thompson adományt gyűjt a veteránoknak.

Ha valaki igazán szerencsés, na meg jó sok pénzt adományoz, akkor egy szép szállodában szállásolják el, valamint Dr Disrespect és Klay Thompson ellen CoD-ozhat – írja a Dot Esports.

A kezdeményezést az Omaze nevű adománygyűjtő oldal indította, mely a Call of Duy Endowment nevű programot támogatja. Az Endowment lényege, hogy a seregből leszerelt katonák munkaerőpiacra való bejutását segíti elő. A szervezet már 63000 veteránnak nyújtott segítséget.

Szóval azok, akik a fent említett személyekkel szeretnének egy jót játszani, nincs más dolguk, mint egy rakás pénzt adományozni az alábbi oldalon. Minél többet ajánlunk fel, annál nagyobb az esélyünk a végső győzelemre. Egyéb megkötés nincs, tehát akár mi is beszállhatunk a versenybe.

A végső győztesek (két személyt sorsolnak ki) egy négycsillagos szállodában lesznek elszállásolva, ahol a Doktor és Thompson várja őket. A játékmódot és a játék szabályait a vendégek dönthetik el.

Ha nem sajnálod a pénzt egy jó cél érdekében, akkor még 74 napod van próbálkozni!

Kiemelt ajánlat

Mystery Gamers Pack

5 990 Ft

Kosárba

5 990 Ft

Ez a csoda csomag csak rád vár!

Vásárold meg ezt a Good Loot termékeket tartalmazó Mystery Gamers Pack-et, és legyen tiéd a 17499 Ft értékű csomag most csak 5999 Ft-ért! A csomag tartalma:

A csomag tartalma:

  • 2 db rövid vagy hosszú ujjú póló
  • 2 pár egyméretű zokni (klasszikus, boka- vagy titokzokni)
  • 1 db tornazsák
A csomagban a termékek véletlenszerű mintával találhatók meg! A minta nem választható! Nem megfelelő minta esetén cserére nincs lehetőség!

Ben Yedder twitteren reagált az új TOTSSF lapjára, ez alapján pedig biztosra vehetjük, hogy pontosan tudja, mennyire nem szeretik a játékosok a FUT lapjait.

Bátran állíthatjuk, hogy ez minden idők legdurvább akciója.

Nem győzik lekötni magukat a World of Warcraft játékosok. Megszületett egy hihetetlenül menő Tier 8-as páncélt bemutató videó. Több ezer óráig készült.

×