A játék rendezője szerint egyszer biztosan megtörténik az egyesülés.

Az idei BlizzCon egyik legnagyobb bejelentése volt az Overwatch 2, melyet sajnos pár kiszivárgás miatt már a Blizzard eseménye előtt ismerhettünk. Az igazán fontos részleteket viszont maga a rendező, Jeff Kaplan osztotta meg,

Most, hogy lecsengett a BlizzCon, még mindig kapunk pár új infót. Azt már tudjuk, hogy a második részben megjelenő hősök és egyéb tartalmak többsége az első epizódban is megjelennek, de az egyjátékos módból kimaradnak a régebbi játék tulajdonosai. Viszont nem lesz ez így örökké, hiszen Kaplan a Kotaku-nak elmondta, hogy az egyesítés biztosan megtörténik valamikor.

„Egyszer elérkezik az a pont, amikor a két klienst egyesíteni fogjuk. Fontosnak tartjuk ezt a lépést, főleg a kompetitív élmény miatt. Az ötlet alapja, hogy elkerüljük a játékosállomány szétbomlasztását, és hogy elkerüljük azt, hogy bárkit is előnyhöz juttassunk. Ha ugyanazt a játékot játszod, nem fair egy másik engine segítségével előnyt szerezni.”

overwatch 2

Kép forrása: Dexerto

Valószínűleg az egyesülés az Overwatch League miatt is szükséges, hiszen eléggé megbontaná a liga egységességét az, hogy a két játék különálló marad.

Mindenesetre kíváncsian várjuk az Overwatch 2 megjelenését.

Kiemelt ajánlat

Mystery Gamers Pack

5 990 Ft

Kosárba

5 990 Ft

Ez a csoda csomag csak rád vár!

Vásárold meg ezt a Good Loot termékeket tartalmazó Mystery Gamers Pack-et, és legyen tiéd a 17499 Ft értékű csomag most csak 5999 Ft-ért! A csomag tartalma:

A csomag tartalma:

  • 2 db rövid vagy hosszú ujjú póló
  • 2 pár egyméretű zokni (klasszikus, boka- vagy titokzokni)
  • 1 db tornazsák
A csomagban a termékek véletlenszerű mintával találhatók meg! A minta nem választható! Nem megfelelő minta esetén cserére nincs lehetőség!

Ben Yedder twitteren reagált az új TOTSSF lapjára, ez alapján pedig biztosra vehetjük, hogy pontosan tudja, mennyire nem szeretik a játékosok a FUT lapjait.

Bátran állíthatjuk, hogy ez minden idők legdurvább akciója.

Nem győzik lekötni magukat a World of Warcraft játékosok. Megszületett egy hihetetlenül menő Tier 8-as páncélt bemutató videó. Több ezer óráig készült.

×