A Paranormal Activity sorozat már számos részt élt meg, de úgy tűnik, még mindig nincs vége. 2021-ben érkezik a következő.

Régen azt hittem a Paranormal Activity azt jelenti, hogy szellemek mutogatnak és ki kell találni, hogy mit. Aztán emlékszem mennyire para volt az első pár film, én legalábbis napokig nem tudtam rendesen aludni megnézésük után. A későbbi részek aztán sorra jöttek, még olyan is volt, ami teljesen Japánban játszódott, ám egy idő után azt éreztem, hogy nem tartogat újat. Mindig maguktól nyíltak ki az ajtók, aztán a szellem valakit kirángatott az ágyból.

 

Az viszont biztosnak tűnik, hogy 2021-ben új Paranormal Activity filmet láthatunk, valamikor a tavaszi időszakban – írja a Screenrant. Az alacsony költségvetésű horrorfilm franchise 2007-ben indult, és úgy látszik, a Paramount Pictures még mindig hisz benne. A film ugye később megtalált amatőr felvételekkel operál, a műfaj alapjait pedig minden bizonnyal az Ideglelés határozta meg. A cég már csak azért is erőltette az újabb részeket, mert minimális költségvetésből tudtak nagy bevételre szert tenni. Alig 15 ezer dollárból tudtak 200 milliót csinálni az első résszel.

A 2021-ben megjelenő film már a hetedik rész lesz a sorozatban. Annyiból biztos érdekes lesz, hogy megnézzük hogyan teljesít majd a műfaj két év múlva, hiszen a talált felvételek filmes műfaja már egyáltalán nem újdonság, sőt talán már ki is ment a divatból. Persze ostobaság lenne előre leírni a filmet, hiszen ki tudja mivel lepnek meg legközelebb.

Te örülsz a folytatásnak?

×