Bár korábban tettek erre utaló megjegyzéseket, most a Netflix vezérigazgatója tisztázta: maradni akarnak a filmek és a sorozatok gyártásánál.

A streamingóriás Netflix még a januári befektetői tájékoztatójában fogalmazott úgy, hogy sokkal nagyobb konkurenciának számít a Fortnite, mint mondjuk például az HBO. Ezt akkor sokan úgy értelmezték, hogy a játék streaming iparágába is be akarnak szállni, de most a cég vezérigazgatója, Reed Hastings a DealBook 2019 iparági konferencián tisztázta a szavait.

Netflix

Kép forrása: deadline.com

„Továbbra is a sorozatok, filmek és hasonló tartalmak gyártására fókuszálunk. Manapság sok lehetősége van szórakozásra az embereknek, az egyik ilyen például a Fortnite. Sokkal jobban kell velük versenyeznünk, mint például az HBO-val, hiszen a Fortnite sokkal több órányi nézettséget visz el” – idézte a felszólalást a TweakTown.

„Végső soron arról van szó, hogy ezeket az órákat megszerezzük. De mi nem úgy versenyzünk a Fortnite-tal, hogy játék streaming terére lépünk be, mert abban nem vagyunk jók. Úgy versenyezhetünk, hogy olyan jó sorozatokat gyártunk, hogy leteszed a Fortnite-ot, és a stream helyett is azokat nézed.”

Titeket milyen sorozattal lehetne elrángatni a streamek és a Fortnite elől?

×