Az IO Interactive már átcsoportosította a Hitman 2 fejlesztőcsapatát, hogy a következő Hitman játékon dolgozzanak. Vajon Hitman 3 lesz a címe?

A Hitman 2 számtalan frissítést kapott tavaly novemberi megjelenése óta, mégis úgy tűnik, hogy az IO Interactive erőforrásainak nagy részét a sorozat következő nagy Hitman játék munkálataira helyezi át. A nemrég közzétett friss novemberi ütemtervben a cég azt írta: „a Hitman 2 csapatát egyre inkább a következő Hitman játék fejlesztésére csoportosítjuk át, aminek munkálatai már folyamatban vannak”.

Ez nagyon jó hír azon Hitman rajongók számára, akik attól féltek, hogy az IO Interactive következő Worner Bros által forgalmazott játéka megölheti a 47-es ügynök karrierjét. Noha a Warner Bros által megjelentetett játék részletei nem ismertek, sokan azt hitték, hogy a stúdió új franchise-ba kezd,  hanyagolva a Hitmant – írja a PC Gamer.

 

Ami a Hitman 2-t illeti, még számos új tartalom érkezik a játékba, szóval attól sem kell tartani, hogy teljesen leállna a fejlesztés.

Te már játszanál a következő Hitman játékkal?

×