Tim Cain híresen imádja a csokoládét, viszont vehemensen gyűlöli a fehércsokit. Az Obsidian fejlesztői pedig erre utaló easter eggekkel heccelik.

A PC Gamernek adott interjújában mesélt az Outer Worlds egyik rendezője Tim Cain arról, hogy az Obsidiannál néha kifejezetten csoki-meetingjeik is vannak, ahol összegyűlnek, megkóstolják a rendező által szerzett új csokit, és beszélgetnek róla. Ugyanakkor viszont amennyire szereti a mindenféle spéci csokit, annyira ki nem állhatja a fehér csokit, ezt pedig a fejlesztők is tudják.

Ahogy az interjúban meséli, első körben valaki bele akart csempészni egy „Tim Cain Fehércsokis Falatkái” nevű édességet a játékban. Mivel szövegesen rakta bele, a rendező kiszúrta, és törölte. Később azonban megtudta, hogy az illetékes tervező beszélt az egyik kreatívval már belerakatta a játékba, így jelenleg is megtalálható. Hogy pontosan hol, azt nem árulták el, de egy olyan karakter birtokában van, akiket a játékosok kis eséllyel fognak megölni.

A másik easter egg az egyik roseway-i bár neve: a 17th bar. Ennek a története az, hogy egyik nap Cain az irodájában egy anonim üzenetet talált, mely szerint elrejtettek 17 fehércsoki szeletet (angolul szintén „bar”, mint a kocsma) az irodájában. A mai napig nem találta meg az összeset, csak 16-ot, és erre utalva a pálya tervezője erről nevezte el az egyik kocsmát.

Outer Worlds

Kép forrása: pcgamer.hu

Ti mennyire bírjátok a fehércsokit?

×