Kiderült, mely csapatok lesznek jelen a 2019-es PUBG Global Championship versenyén. A csoportok is kialakultak már.

Bár a következő PUBG Global Championship versenyén 32 csapat méri össze tudását, csupán két csoportra osztották őket. Elég epikus csatákra lehet tehát majd számítani. A 1-es csoportban például a GenG, a FaZe Clan és a Natus Vincere egy csoportba került.

Miután a két csoport katonái megmérkőznek, a csoportokon belüli legjobb 8 csapat jut tovább az esemény elődöntőjébe. A csoportbejelentések mellett a PUBG elindította a PGC 2019 item-csomagját is, így minden játékos különleges itemekhez juthat hozzá. Ez a rendszer hasonlóan működik, mint a Dota 2 The International Battle Pass esetében.

PC-n és konzolon a játékosok különleges termékeket vásárolhatnak, majd az értékesítés 50 százalékát elosztják a versenyzők közt, illetve további 25 százalék hozzáadódik az esemény garantált 2 millió dolláros nyereményalapjához. A csomagban lehet majd vásárolni PGC 2019-es ruhákat, fegyverskineket, járműskineket, és győzelmi táncmozdulatot.

Kép forrása: PGC

A maradék 25 százalékot is szétosztják azon csapatok közt, az úgynevezett PGC Pick’Em Challenge Event keretében, aminek lényege, hogy a szurkolók megtippelhetik, ki nyeri majd a versenyt. Aki jól tippel, jutalmat kap, például fegyverskint, melyet más módon nem lehet beszerezni.

PUBG Global Championship november 8-án indul, és egészen 24-ig tart.

×