A BlizzConos demó végre hosszabb videóban is látható, ráadásul a játékon túl a bejátszásokat is láthatjuk.

A Gameinformer újságíróinak lehetősége volt a BlizzConon időlimit nélkül belemerülni a demóba, most hogy a rendezvénynek vége, kommentárral együtt feltöltötték a videót youtube-ra.

 

Nem ez az első betekintésünk a játékba, hiszen a Blizzard a rendezvény ideje alatt streamerekkel is együttműködött, akik az otthon ülőknek is közvetítették, hogyan is néz ki a demó. Egyikük, Rhykker a bejelentés után közvetlenül két órát játszott, videója pedig elérhető a Youtube-on.

 

A videókban jól látszik, mennyi mindenben lesz új a Diablo IV, és milyen sok mindenben hasonlít majd a korábbi részekhez. Ha kíváncsiak vagytok egy részletesebb összefoglalóra a Diablós BlizzCon panelről, az összefoglaló cikkünket itt olvashatjátok. Az egyik nagy újítás az animált bejátszások jelenléte: ezek eddig mind ugyanabból az izometrikus felülnézetből voltak mutatva, mint maga a játék is.

Most viszont a negyedik részben már teljesen animált, mozgó kamerás bejátszásokat kapunk, melyek ráadásul észrevétlenül folynak a játékélménybe. Mikor volt olyan egy Diablo játékban, hogy a kamera végigpásztáz a tájon, melyen hamarosan keresztül kell kaszabolnunk magunkat, a kamera odaér a karakterünkhöz és kész, indulhatunk is?

Nagyon várjuk már a játékot, de természetesen még évszám sincs a megjelenéshez. Sajnos az a rossz hír, hogy valószínűleg sokára jön még a negyedik rész.

×