Már egy jó ideje elérhető a tesztszervereken a Battle for Azeroth történetét lezáró Visions of N’Zoth, de csak jövőre próbálható ki élesben is.

A Blizzard fórumokra közzétett hivatalos bejegyzés szerint csak jövő év elején érkezik a jelenleg tesztelés alatt álló 8.3-as patch, azaz a Visions of N’Zoth. Hogy mit is tartalmaz majd a frissítés, arról korábban már írtunk: kapni fogunk új raidet, és számos új mechanikával operáló játékelemet is.

A Blizzard indoklása a kiadás későbbre rakásával, hogy még mindig sokan nem végeztek a 8.2.5-ben hozzáadott Eternal Palace raiddel, és esélyt akarnak adni a játékosoknak, hogy összeszedjék a releváns lootot és achievementeket.

Azshara örök palotája | Kép forrása: Blizzard

Plusz, külön nem szeretnek az ünnepek alatt új tartalmat adni a játékaikhoz: pontosan tudják, hogy sok játékos szeretne mielőbb végigszaladni az összes új tartalmon, és nem szeretnék az elé a választás elé állítani őket, hogy Azeroth-ban, vagy az otthonaikban, a szeretteikkel töltsék az idejüket. Arról nem is beszélve, hogy így a dolgozókat sem kell a karácsonyi vacsora mellől elrángatni, hogy a megjelenés utáni bugok kijavításával foglalkozzanak.

Addig is azonban elérhető a tegnap indult World of Warcraft 15. születésnapját ünneplő esemény, ahol a játékosok végigjátszhatják a játék történetének legikonikusabb raidjeit.

×