Néhány fegyvernél mintha összecserélték volna az álló és guggoló módban a szórást, az egyik shotgun pedig akár mesterlövész puskaként is használható.

Az E-Roc nevű Youtube-csatorna egy videóban osztotta meg, hogy furcsa mintát vél felfedezni a Modern Warfare néhány fegyverének szórásában. Alapvetően a legtöbb játékban, az új Call of Duty legtöbb fegyverénél, és – lássuk be – a való életben is a fegyverek máshogy rúgnak vissza, ha állunk és máshogy, ha guggolunk.

Általában sokkal nagyobb lesz a szórás álló helyzetben, és jobban tudunk célozni és uralni a szórást, ha guggolunk. A Modern Warfare három fegyverénél viszont mintha pont fordítva lenne: a Kilo 141 és az M-13 assault rifle-öknél, valamint az MP-5 SMG-nél.

 

Ezen kívül, ahogy azt a Polygon is említi, szintén érdekes a szórási viselkedése a duplacsöves 725 shotgunnak. A többi shotgunhoz képest ez a klasszikus kialakítású, két lőszeres fegyver sokkal messzebbre hord, mint a kategórián belüli társai.

Bizonyos kiegészítőkkel felszerelve ráadásul még tovább növelhető az effektív hatótáv: mind az extended choke és a monolithic supressor növeli a hatótávot, ha pedig egy négyszeres zoomos távcsövet is rárakunk, gyakorlatilag mesterlövész puskává teszi a shotgunt.

Természetesen fontos ezen a ponton kitérnünk arra, hogy ezzel a viselkedésével a 725-ös shotgun lehetséges, hogy még közelebb áll ahhoz, ahogy a valóságban egy ilyen fegyver működne. Videojátékokra jellemző tévhit ugyanis, hogy egy shotgun csak rövid távon működik hatásosan, a fegyverek valós változatai sokkal inkább egy assault rifle hatótávjával rendelkeznek.

Szerintetek javítva lesznek a fegyverek, vagy szándékosan így készültek, és a stratégiák részévé válnak az eltérések?

Kiemelt ajánlat

Mystery Gamers Pack

5 990 Ft

Kosárba

5 990 Ft

Ez a csoda csomag csak rád vár!

Vásárold meg ezt a Good Loot termékeket tartalmazó Mystery Gamers Pack-et, és legyen tiéd a 17499 Ft értékű csomag most csak 5999 Ft-ért! A csomag tartalma:

A csomag tartalma:

  • 2 db rövid vagy hosszú ujjú póló
  • 2 pár egyméretű zokni (klasszikus, boka- vagy titokzokni)
  • 1 db tornazsák
A csomagban a termékek véletlenszerű mintával találhatók meg! A minta nem választható! Nem megfelelő minta esetén cserére nincs lehetőség!

Ben Yedder twitteren reagált az új TOTSSF lapjára, ez alapján pedig biztosra vehetjük, hogy pontosan tudja, mennyire nem szeretik a játékosok a FUT lapjait.

Bátran állíthatjuk, hogy ez minden idők legdurvább akciója.

Nem győzik lekötni magukat a World of Warcraft játékosok. Megszületett egy hihetetlenül menő Tier 8-as páncélt bemutató videó. Több ezer óráig készült.

×