Korea épphogy továbbjutott, Kanada pedig utolsóként esett ki.

Nemcsak az Overwatch 2 bejelentése az egyetlen ütős OW esemény a BlizzCon-on. Idén is megrendezik a világbajnokságot, ahol a selejtezők 10 legjobb csapata két csoportban küzd meg a továbbjutásért.

Az A csoportban az Egyesült Államok csapata nem várt teljesítménnyel kaparintotta meg az első helyett. A Team USA egyetlen kört sem vesztett úgy, hogy a háromszoros világbajnok koreai csapat sem tudta őket megállítani. A címvédők egyébként megküzdöttek a továbbjutásért, ugyanis a francia válogatott is felül tudott kerekedni rajtuk.

Még nagyobb a meglepetés a B csoport eredményeit látva, az utóbbi évek egyik legsikeresebb csapata, a kanadai válogatott ugyanis nyeretlenül esett ki a csoport utolsó helyezettjeként. Az első helyet egyetlen vesztett körrel Kína szerezte meg, őket Dánia és Hollandia követi. Az orosz csapat szintén kieső helyen zárt.

Kép forrása: Liquipedia

A negyeddöntőben tehát Dél-Korea Dánia ellen szerezheti vissza becsületét, Franciaország pedig Hollandia ellen küzdhet meg. Az elődöntőben a kínai és az amerikai csapat várja a győzteseket.

Kép forrása: Liquipedia

Korai lenne elkiabálni, de a csoportmeccseket látva nagy az esélye annak, hogy a koreai egyeduralom megszűnik és új világbajnokot köszönthetünk ma este. A mérkőzéseket természetesen élőben követhetjük az Overwatch hivatalos csatornáján.

Kiemelt ajánlat

Mystery Gamers Pack

5 990 Ft

Kosárba

5 990 Ft

Ez a csoda csomag csak rád vár!

Vásárold meg ezt a Good Loot termékeket tartalmazó Mystery Gamers Pack-et, és legyen tiéd a 17499 Ft értékű csomag most csak 5999 Ft-ért! A csomag tartalma:

A csomag tartalma:

  • 2 db rövid vagy hosszú ujjú póló
  • 2 pár egyméretű zokni (klasszikus, boka- vagy titokzokni)
  • 1 db tornazsák
A csomagban a termékek véletlenszerű mintával találhatók meg! A minta nem választható! Nem megfelelő minta esetén cserére nincs lehetőség!

Ben Yedder twitteren reagált az új TOTSSF lapjára, ez alapján pedig biztosra vehetjük, hogy pontosan tudja, mennyire nem szeretik a játékosok a FUT lapjait.

Bátran állíthatjuk, hogy ez minden idők legdurvább akciója.

Nem győzik lekötni magukat a World of Warcraft játékosok. Megszületett egy hihetetlenül menő Tier 8-as páncélt bemutató videó. Több ezer óráig készült.

×