A sárkányok éve tematikához tartva magukat az új kiegészítő Dragonblight-ba csábítja a játékosokat, ráadásul egy AutoBattler inspirálta játékmód is érkezik.

Az új kiegészítő története lezárja majd a két korábbi kiegészítőben elkezdett történetet, egy hangulatos videoklip be is mutatja, mire lehet számítani. Hőseink a World of Warcraft: Wrath of the Lich King kiegészítőből megismert, northrendi Dragonblightba látogatnak el, ahol a sárkányok gyülekeznek.

 

Ennek megfelelően az új kártyák többnyire sárkány-tematikájúak lesznek. Az egyik hős Galakrond lesz, aki képes a játék során egyre erősebb és erősebb formát ölteni – a legutolsó formája szinte biztos győzelmet ígérhet az őt kijátszónak. Az új kiegészítő és az új kártyák december 10-étől lesz elérhető.

 

Ezen kívül egy új játékmódot is bejelentettek, a BattleGroundot. A játékmódot kártyaalapú AutoBattlerként lehet elképzelni: a játékosok megadott egységekből építhetnek sereget, amelyek közül többet összevonva erősebb egységeket kapunk, és összemérhetjük erőnket hét másik játékos ellen. Új funkciónak ígérkezik, hogy más AutoBattlerekkel ellentétben a játék elején választhatunk egy hőst is, akinek egyedi különleges képességei segítenek majd erősíteni a hőseinket.

Az új játékmódhoz bétát terveznek indítani november 12-én, a BlizzCon Virtual tickettel rendelkezők pedig november 5-étől kezdve kipróbálhatnak egy demót az új játékmódból.

×