Redditre töltötte fel információit az egyik szivárogtató – hitelességük kérdéses, de tény, hogy az illető korábban is helyes adatokat osztott meg idejük előtt.

PracticalBrush12 a Diablo subredditre írta be információit, természetesen az adatok kényessége miatt forrást nem tudott megjelölni – így érdemes minden szavát egyelőre kétkedéssel fogadni.

Inofrmációi szerint a Diablo 4 stílusa jobban fog hasonlítani a Diablo 2-höz, mint a 3-hoz. A legutóbbi részben sok játékos kritizálta a világ színességét – szerintük ehhez a játékhoz sötétebb, komorabb kép illik. A szivárogtató szerint a negyedik rész ki fogja elégíteni ezeket az igényeket.

Kép forrása: The First Hour

A világról kiemelte még, hogy a karakterek képesek lesznek majd lovagolni – amire szükségük is lesz, hiszen a világ sokkal nagyobb a korábbiaknál. A karakterek jobban interakcióba is léphetnek majd a világ elemeivel, például falakat mászhatnak, stb.

A kasztok közül hármat látott biztosan. Egy sztenderd varázslót, aki tűz, jég és villám varázslatokat használ, egy barbárt, kardokkal, bunkókkal, baltákkal, rugdosással, és egy druidát, aki mindenféle természeti elemeket irányít a varázslataival és állatokká alakul. Ez alapján tényleg jobban a Diablo 2 az iránymutató.

Ismételjük, ezek csak feltételezések, de nagyon sok minden mutat afelé, hogy a BlizzConon végre lekerül a lepel a Diablo 4-ről.

×