A Square Enix és a Crystal Dynamics friss bemutatóvideót töltött fel, melyben jobban megismerhetjük a játék történetét és a karakterek képességeit.

A sokak által várt Bosszúállók játék korábban azért ejtette zavarba a játékosokat, mert a hősök arcai nem ugyanazok, mint amiket megszoktak a mozifilmekből. Ez persze nem lesz akadály azoknak, akik ennek ellenére is játszani szeretnének a játékkal, melyről már az is kiderült, milyen világot tár elénk.

A történet szerint a Bosszúállókat legyőzték, a gonosz uralja a világot, a hősök pedig nincsenek jó helyzetben, miután a világ szétesett. Az úgynevezett A.I.M szervezet robotokat gyárt, amikkel sakkban tartja az embereket. Közben feltűnik egy új hős, Kamala Khan (Ms. Marvel), aki mivel Bosszúállók rajongó, kulcsszerepet játszik majd abban, hogy a csapat újra összeálljon.

A játékban összesen hat karakter játszható, mindegyiknek természetesen egyedi képessége van, sőt mindhez egyedi külsők, perkek választhatók, amik fejleszthetők is. Ahogy korábban a fejlesztők ígérték, a történet egyedül is játszható, de lesznek olyan küldetések, melyeket másokkal közösen kell megoldanunk.

 

A bemutatóvideó alapján a játék nem csak elképesztő látványvilágot tár elénk, de elég összetett és sokrétű lesz. A kiadó egyértelmű célja, hogy a játék bővelkedjen tartalomban, ami minden bizonnyal nem könnyű feladat egy olyan franchise esetében, ami ma már számtalan karaktert vonultat fel.

Talán most, hogy a Bosszúállók története véget ért a mozikban, sokan hiánypótlóként nyúlnak majd a játékhoz. A Marvel Avengers 2020. május 15-én jelenik meg.

×