Megújította partnerségét az Electronic Arts és a Valve, aminek köszönhetően több nagy EA cím is megjelenik majd a Steam platformján.

Bár számos EA cím évek óta elérhető a Steam-en, a legnagyobb játékok mégis kizárólag az EA hivatalos alkalmazásában, az Originen voltak elérhetők. Ez most megváltozik, hiszen az EA hivatalosan is bejelentette, hogy a két cég partnerségbe lép.

A megállapodás részleteit nem ismertették különösebben, csupán azt közölték, hogy a Valve és az EA együttműködésében több jelentős EA játék is helyet kap a Steam áruházban. A következő év tavaszán elérhető lesz Steamen is az EA Access – az EA előfizetéses szolgáltatása. Ezzel az egyetlen olyan gaming szolgáltatás lesz, mely elérhető a Steamen.

Kép forrása: Steam

A partnerség keretében továbbá felkerült az Steamre a Star Wars – Jedi: Fallen Order, melyet már most elő lehet rendelni. A következő hónapokban kerül be a Steam kínálatába a The Sims 4 és a Unravel Two. Jövőre érkeznek az olyan többjátékos címek, mint az Apex Legends, a FIFA 20 és a Battlefield V. A tervek szerint az Origin és a Steam játékosainak lehetősége lesz együtt játszani.

A játékokon túl az EA Access előfizetők ráadásul extra jutalmakat, kedvezményeket kapnak. A közeljövőben az EA további híreket oszt majd meg a partnerségről.

×