Az Infinity Ward nem rest változtatni játékán, amennyiben a játékosok visszajelzései alapján arra szükség van.

Csak néhány nap telt el a Call of Duty: Modern Warfare megjelenése óta, de a játék fejlesztője, az Infinity Ward folyamatosan figyeli a játékosok visszajelzéseit, sőt meg is változtatják a játékot, ha kell.

Joe Cecot, az Infinity Ward co-design direktora nemrég a Twitteren írt néhány kulcsfontosságú játékelemről, melyek javításán/átalakításán a játékosok igényei alapján jelenleg is dolgoznak. Így most a lépéshangokon, a claymore interakción, a spawn-on, és a one life módban a battle chatter-en dolgoznak – írja a Dot Esports.

A lépéshangokkal kapcsolatos észrevételek szülik a legtöbb vitás esetet, hiszen azok iránya, hangereje meghatározza a csatákat a multiplayer játékmódokban. A claymore jelenleg elképesztően erős a játékban, ezért fontolóra veszik annak átdolgozását. Természetesen azon játékmódokban, ahol nincs újjáéledés (one life mód) fontos a battle chatter pontosítása, a helyes információk érdekében. Ha valóban dolgoznak rajta, a spawn-pontok is változhatnak.

Amikor azt hiszed, hogy sehol senki és kimehetsz:

When you think it’s safe to go outside from r/modernwarfare

Nem lenne meglepő tehát, hogy a Call of Duty: Modern Warfare szinte minden részéhez érkeznének majd átalakítások/javítások a következő napokban, hetekben. A megjelenés óta már számos hibát javítottak. Ahogy az Activision korábban is kifejtette: olyan játékot szeretnének létrehozni, ahol minden játékos a lehető legjobb élményt kapja. Ehhez pedig nem csak minden lehetőséget ingyen adnak a játékhoz, de a játékosok visszajelzéseit figyelve veszik a legjobb CoD élmény elérése érdekében.

Nem kell tehát nagyon sokat gondolkodni azoknak, akik eddig hezitáltak megvenni a játékot. Az eddigi tapasztalatok alapján van elég multiplayer tartalom (is) ahhoz, hogy lekössön egy időre. Ha pedig valami nem tetszik, az Infinity Ward majd segít.

×