A Doktor és Shroud egy csapatban.

A Doktor nemrég Twitteren jelentette be az első hivatalos Modern Warfare versenyt. A Code Red névre keresztelt eseményen híres streamerek és játékosok vesznek részt, a főnyeremény pedig 100.000 dollár.

A verseny 2v2 formátumban zajlik, a dolog pikantériája pedig, hogy az egyik játékos PC-n, míg a másikon konzolon játszik. Ez a cross-platform miatt egyszerűen kivitelezhető.

Mindez a Boom TV szervezésében jön létre a holnapi napon. Ha szeretnétek követni a versenyt, azt Dr Disrespect csatornáján tehetitek meg ma este 9 órától.

A formátum még nem ismert, ám a 2v2 miatt gyanúsan a Gunfight mód lesz a befutó. Bár elképzelhető egy Search and Destroy is.

A BoomTV egyébként két csapat kilétét is felfedte. Dr Disrespect Shroud partnereként küzd a főnyereményért, a 100 Thieves tulajdonosa, az egykori profi CoD játékos Nadeshot pedig egy másik veteránnal, FormaL-lal vág neki a versenynek.

Kiemelt ajánlat

Mystery Gamers Pack

5 990 Ft

Kosárba

5 990 Ft

Ez a csoda csomag csak rád vár!

Vásárold meg ezt a Good Loot termékeket tartalmazó Mystery Gamers Pack-et, és legyen tiéd a 17499 Ft értékű csomag most csak 5999 Ft-ért! A csomag tartalma:

A csomag tartalma:

  • 2 db rövid vagy hosszú ujjú póló
  • 2 pár egyméretű zokni (klasszikus, boka- vagy titokzokni)
  • 1 db tornazsák
A csomagban a termékek véletlenszerű mintával találhatók meg! A minta nem választható! Nem megfelelő minta esetén cserére nincs lehetőség!

Ben Yedder twitteren reagált az új TOTSSF lapjára, ez alapján pedig biztosra vehetjük, hogy pontosan tudja, mennyire nem szeretik a játékosok a FUT lapjait.

Bátran állíthatjuk, hogy ez minden idők legdurvább akciója.

Nem győzik lekötni magukat a World of Warcraft játékosok. Megszületett egy hihetetlenül menő Tier 8-as páncélt bemutató videó. Több ezer óráig készült.

×