Tegnap megtudtuk, hogy a Death Stranding nem csak PS4-en, de jövő nyáron PC-n is megjelenik. Kiadója nem a Sony, hanem az 505 Games lesz.

Sokáig úgy tűnt, hogy a Death Stranding kizárólag a Sony konzolján lesz elérhető, tegnap óta azonban már mindenki tudja, hogy ez nem így lesz. A Kojiima Productions bejelentése után elindultak a pletykák és a találgatások, hogy mely PC-s online áruházban lesz elérhető majd a játék. Erről egyelőre azonban semmilyen biztos információ nincs, az viszont azóta kiderült, hogy a PC-s verzió kiadója az 505 Games lesz.

Sokan egyébként azt feltételezik, hogy a játék Epic Store exkluzív lehet, arra alapozva, hogy a nemrég szintén az 505 Games gondozásában megjelent Control is az lett.

A Death Stranding azért is érdekes cím, mivel ez Hideo Kojima első játéka, független stúdiójának megalapítása óta. Nem sokkal azután, hogy elhagyta a Konamit, a Sony bejelentette, hogy kizárólagos jogot szerez Kojima első függetlenül készülő játékcímére.

https://www.youtube.com/watch?v=ORhyofGno70

 

A Death Stranding azóta egy igen hype-olt játék lett, amely végre november 8-án meg is jelenik PS4-re. Jövő nyáron pedig a PC tulajdonosok is beszerezhetik.

×