A Sony úgy tűnik, hogy előre gondolkodik a videojátékok piacán, így már most gondoskodott arról, hogy a PlayStation szabadalom bortokosa legyen.

A PlayStation mögött álló cég, a Sony szabadalmat nyújtott be a PS6, PS7, PS8, PS9 és PS10 termékelnevezésekhez is. Ez azt jelenheti, hogy még jó sok generációt élhet meg a konzol, ez legalábbis nem a Sony-n múlik majd – írja a Gematsu. Ha lesz a jövőben további PS konzol, ezek szerint ezeket a neveket kaphatja. Tegyük fel, hogy ötévente jelenik meg új konzol. Ebben az esetben a PS10 valamikor kb. 2045-ben lehet a birtokunkban.

A jelenlegi fejlődési szintet nézve valószínűleg akkor már egy posztapokaliptikus társadalomban élünk majd. Talán. Ami viszont biztos, hogy a videojátékoknak akkor is nagy szerepe lesz az életünkben, és talán már a PS6 is teljesen más konzol lesz. Például hibrid-konzol, ahogy azt a Sony egyik vezetője is megjegyezte korábban.

Kép forrása: WallpaperAccess

A Sony egyébként a PS5 elnevezést előre látó módon még 2006-ban védette le. Érdekes belegondolni abba, vajon milyen lesz a világ, amikor már PS10-el játszunk.

Te hogyan képzeled el a jövő konzoljait?

×