A StarSeries i-League egyik mérkőzésén a bíró az internetre posztolta, mire készül a Na’Vi. A Starladder eltávolította pozíciójából.

A bíró mérkőzés közben számolt be arról, mi a belső helyzet a Natus Vincere csapatában. A teljesen nyilvános posztban leírta, hogy problémák vannak a morállal, és hogy hogyan veszekednek egymással a játékosok.

Kép forrása: Reddit

A reddites u/TheUHO fordítása szerint: „S1mple felelős a morálért, és haragszik a csapattársaira. Mindenki más fél szembeszállni vele (szerintem). GuardiaN be van görcsölve és nem szerez killeket. Ördögi kör. A 6-7. körnél s1mple visszaszerezte a morált. Blade szünetet kért és megkérte BOOMbl4-t hogy vezetőként játsszon, ne csak játékosként. Érdekes. Nem láttam a Na’Vi-t jó ideje.”

A posztra reagálva nagyon sokan szakmához méltatlannak ítélték meg a viselkedését – később a bíró maga is erre a véleményre jutott. Tisztában van azzal, hogy olyan információt osztott meg, amit nem kellett volna, és bocsánatot is kért érte egy személyes üzenetben, de ennek ellenére az eseményt szervező StarLadder a bíró elbocsájtása mellett döntött – számolt be róla az AFK Gaming.

Szerintetek súlyos ez a büntetés, vagy azt kapta, amit megérdemelt?

×