A Dsogaming nagyon kíváncsi volt arra, hogy hány FPS-en fut el a Call of Duty: Modern Warfare, ray tracing mellett. Íme az eredmény.

A Call of Duty: Modern Warfare már néhány napja megjelent, így csak idő kérdése volt, hogy valaki alaposan letesztelje a játékot PC-n. A legutóbbi teszt elsősorban arra volt kíváncsi, mit produkál a játék egy erős hardveren, és hány FPS mellett vagyunk képesek játszani, maximális grafikai beállítás mellett.

A játék tesztje a DsoGaming-nél következő paraméterekkel zajlott:

  • Intel i9 9900K
  • 16 GB DDR4 RAM (3600Mhz)
  • Nvidia RTX 2080Ti
  • Windows 10 64 bit
  • GeForce 440.97 driver

Az Infinity Ward valós idejű sugárkövetést használ a játék árnyékaihoz. A jó hír az, hogy ez a megvalósítás nem eszik olyan sokat a hardverből, ugyanakkor kevésbé látványos, mint a Control vagy a Metro Exodus esetében.

2560 × 1440-es felbontásnál 60 FPS-t sajtoltak ki a játékból. 4K felbontás esetében 44-48 képkocka per másodperc volt a képkockasebesség. Mivel a játékhoz semmilyen benchmark nem készült, a játék első szintjét vették alapul. Mint kiderült: az erdő valóban stresszt okozhat a videokártyának.

Később persze akadhatnak olyan területek is, ahol az FPS felmegy mondjuk 70-re. A kérdés persze ilyenkor mindig az: az FPS szám uralta gaming világban köt-e bárki ilyen kompromisszumot a látvány érdekében? Érdekességnek és látványnak viszont nem utolsók az alábbi, teszt során készült képek.

Te kipróbáltad már a játékot ray tracing mellett?

×