A Dsogaming nagyon kíváncsi volt arra, hogy hány FPS-en fut el a Call of Duty: Modern Warfare, ray tracing mellett. Íme az eredmény.

A Call of Duty: Modern Warfare már néhány napja megjelent, így csak idő kérdése volt, hogy valaki alaposan letesztelje a játékot PC-n. A legutóbbi teszt elsősorban arra volt kíváncsi, mit produkál a játék egy erős hardveren, és hány FPS mellett vagyunk képesek játszani, maximális grafikai beállítás mellett.

A játék tesztje a DsoGaming-nél következő paraméterekkel zajlott:

  • Intel i9 9900K
  • 16 GB DDR4 RAM (3600Mhz)
  • Nvidia RTX 2080Ti
  • Windows 10 64 bit
  • GeForce 440.97 driver

Az Infinity Ward valós idejű sugárkövetést használ a játék árnyékaihoz. A jó hír az, hogy ez a megvalósítás nem eszik olyan sokat a hardverből, ugyanakkor kevésbé látványos, mint a Control vagy a Metro Exodus esetében.

2560 × 1440-es felbontásnál 60 FPS-t sajtoltak ki a játékból. 4K felbontás esetében 44-48 képkocka per másodperc volt a képkockasebesség. Mivel a játékhoz semmilyen benchmark nem készült, a játék első szintjét vették alapul. Mint kiderült: az erdő valóban stresszt okozhat a videokártyának.

Később persze akadhatnak olyan területek is, ahol az FPS felmegy mondjuk 70-re. A kérdés persze ilyenkor mindig az: az FPS szám uralta gaming világban köt-e bárki ilyen kompromisszumot a látvány érdekében? Érdekességnek és látványnak viszont nem utolsók az alábbi, teszt során készült képek.

Te kipróbáltad már a játékot ray tracing mellett?

Kiemelt ajánlat

Mystery Gamers Pack

5 990 Ft

Kosárba

5 990 Ft

Ez a csoda csomag csak rád vár!

Vásárold meg ezt a Good Loot termékeket tartalmazó Mystery Gamers Pack-et, és legyen tiéd a 17499 Ft értékű csomag most csak 5999 Ft-ért! A csomag tartalma:

A csomag tartalma:

  • 2 db rövid vagy hosszú ujjú póló
  • 2 pár egyméretű zokni (klasszikus, boka- vagy titokzokni)
  • 1 db tornazsák
A csomagban a termékek véletlenszerű mintával találhatók meg! A minta nem választható! Nem megfelelő minta esetén cserére nincs lehetőség!

Ben Yedder twitteren reagált az új TOTSSF lapjára, ez alapján pedig biztosra vehetjük, hogy pontosan tudja, mennyire nem szeretik a játékosok a FUT lapjait.

Bátran állíthatjuk, hogy ez minden idők legdurvább akciója.

Nem győzik lekötni magukat a World of Warcraft játékosok. Megszületett egy hihetetlenül menő Tier 8-as páncélt bemutató videó. Több ezer óráig készült.

×