Az első élőszereplős Star Wars széria, a Mandalorian a Birodalom bukását követő zavaros időszakba enged majd bepillantást. Most egy új TIE Fighter terveit lebegtette meg a Disney a rajongók érdeklődésének fenntartása miatt, de nem a várt reakciókat kapta.

A Mandalorian időbeli elhelyezkedésének köszönhetően is több érdekes hajó-dizájnnal szolgált már. Ezek egyike az ikonikus Razor Crest is, ami a címszereplő úrhajójaként tűnik majd fel a sorozatban. Most a birodalom klasszikus TIE Fightere kapott új dizájnt a Mandalorian kedvéért, ami annyira meghatározó eleme a Star Wars történeteknek, hogy egyetlen sztoriból sem hagyják ki a készítők.

Az új tervekkel sokan nincsenek megelégedve még azok közül a rajongók közül sem, akik szemet hunynak a birodalmi vadászgépek feltűnése fölött olyan sztorikban, amik az első TIE Fighterek megjelenése előtt játszódnak. Az átlagos TIE Interceptortól kezdve a közönségkedvenc TIE Defenderig számos verziót láthattunk már ezekből a gépekből, a Mandalorianban pedig úgy tűnik, egy újabb típus is megjelenik majd.

Mandalorian TIE Fighter

Kép forrása: screenrant.com

Az Outland TIE Fighter nevet viselő gép szembeötlően hasonlít a lázadók X-wingjére, ami mellett sokan képtelenek elmenni szó nélkül. A megalkotása mögött alighanem két cél lebegett a Disney szeme előtt. Rábírni az embereket arra, hogy beszéljenek róla, ami már most sikerült, és remélhetőleg újabb játékokat eladni. Hogy az utóbbi mennyire jön be nekik majd a sorozat bemutatója után kiderül.

×