Megérkezett a Code 8 első teljes előzetese, ami kész egész estés mozivá bővíteni Jeff Chan azonos címmel megjelent rövidfilmjét. A sötét sci-fi-thriller karácsonyra kerül az amerikai mozikba, de itthon is érdemes odafigyelni rá!

Stephen és Robbie Amell neve a CW Warner Bros-szal és DC-vel közös sorozataiból lehet már ismerős. Stephen már 2012 óta formálja meg Star City kapucnis igazságosztóját, a Zöld íjászt, unokatestvére, Robbie pedig a Flash című sorozatban tűnt fel, mint Firestorm. Új közös filmjük, melynek rendezői és produceri székében is Jeff Chant láthatjuk a szuperhős-történetekbe visz sötét, sci-fis fordulatot.

 

A Code 8 középpontjában egy olyan világ áll, melyben a Föld lakosságának négy százaléka rendelkezik valamilyen különleges képességgel. Ahelyett, hogy jóra használhatnák erejüket azonban ezek az emberek kirekesztettek és a mindennapi megélhetésükért küzdenek csupán azért, mert mások, mint a többiek.

Chan rövidfilmje sok dolgot jobban csinál, mint néhány gigászi hollywoodi produkció. Akik már látták a tíz perces történetet pedig most izgatottan fordulnak a december 13-án bemutatásra kerülő másfél órás változat felé is.

×