Várva várt játékok tűnhetnek fel a jövő heti BlizzConon. A Blizzard idén mutathatja be a Diablo IV-et, az Overwatch 2-t és a World of Warcraft új kiegészítőjét is!

A fotók nem hivatalos forrásból származnak, ezért érdemes egy kis fenntartással kezelni őket. Mindenesetre az némi bizakodásra ad okot, hogy olyan felhasználók osztották meg a jövő hétvégén megrendezésre kerülő BlizzCon képeit, akik korábban hitelesnek bizonyult információkat is kiszivárogtattak.

Egy Metro nevű Twitter-felhasználó, már régebben rebesgetett információkat a készülő Overwatch 2-ről. Ekkor azt állította, hogy forrása egy blizzardos fejlesztőhöz köthető, most pedig egy friss kép is felbukkant a játékról. A karakter modellje elég részletes, dizájnja pedig jól visszaidézi az első rész hangulatát, mivel ezúttal a forrást nem jelölték meg azonban nem lehet eldönteni, hogy igazi-e, vagy csak ügyes rajongói munka.

A World of Warcrafthoz kötődő Lich Kingről és a WoW túlvilágát jelentő Shadowlands című kiegészítőről készült képeket állítólag egy blizzardos biztonsági őr készítette. Itt már a conon kapható ajándéktárgyakról is láthatunk egy árlistát, ami növeli a hitünket a fotók valódiságában.

wow-shadowlands

Kép forrása: ign.hu

blizzcon 2019 wow

Kép forrása: ign.hu

A BlizzCont november első hétvégéjén rendezik meg Kaliforniában, melyen átlagosan úgy negyvenezer látogató vesz részt minden évben. Az esemény itthoni idő szerint péntek este hétkor kezdődik majd és várhatóan a Diablo-panellel folytatódik.

Kiemelt ajánlat

Mystery Gamers Pack

5 990 Ft

Kosárba

5 990 Ft

Ez a csoda csomag csak rád vár!

Vásárold meg ezt a Good Loot termékeket tartalmazó Mystery Gamers Pack-et, és legyen tiéd a 17499 Ft értékű csomag most csak 5999 Ft-ért! A csomag tartalma:

A csomag tartalma:

  • 2 db rövid vagy hosszú ujjú póló
  • 2 pár egyméretű zokni (klasszikus, boka- vagy titokzokni)
  • 1 db tornazsák
A csomagban a termékek véletlenszerű mintával találhatók meg! A minta nem választható! Nem megfelelő minta esetén cserére nincs lehetőség!

Ben Yedder twitteren reagált az új TOTSSF lapjára, ez alapján pedig biztosra vehetjük, hogy pontosan tudja, mennyire nem szeretik a játékosok a FUT lapjait.

Bátran állíthatjuk, hogy ez minden idők legdurvább akciója.

Nem győzik lekötni magukat a World of Warcraft játékosok. Megszületett egy hihetetlenül menő Tier 8-as páncélt bemutató videó. Több ezer óráig készült.

×