Várva várt játékok tűnhetnek fel a jövő heti BlizzConon. A Blizzard idén mutathatja be a Diablo IV-et, az Overwatch 2-t és a World of Warcraft új kiegészítőjét is!

A fotók nem hivatalos forrásból származnak, ezért érdemes egy kis fenntartással kezelni őket. Mindenesetre az némi bizakodásra ad okot, hogy olyan felhasználók osztották meg a jövő hétvégén megrendezésre kerülő BlizzCon képeit, akik korábban hitelesnek bizonyult információkat is kiszivárogtattak.

Egy Metro nevű Twitter-felhasználó, már régebben rebesgetett információkat a készülő Overwatch 2-ről. Ekkor azt állította, hogy forrása egy blizzardos fejlesztőhöz köthető, most pedig egy friss kép is felbukkant a játékról. A karakter modellje elég részletes, dizájnja pedig jól visszaidézi az első rész hangulatát, mivel ezúttal a forrást nem jelölték meg azonban nem lehet eldönteni, hogy igazi-e, vagy csak ügyes rajongói munka.

A World of Warcrafthoz kötődő Lich Kingről és a WoW túlvilágát jelentő Shadowlands című kiegészítőről készült képeket állítólag egy blizzardos biztonsági őr készítette. Itt már a conon kapható ajándéktárgyakról is láthatunk egy árlistát, ami növeli a hitünket a fotók valódiságában.

wow-shadowlands

Kép forrása: ign.hu

blizzcon 2019 wow

Kép forrása: ign.hu

A BlizzCont november első hétvégéjén rendezik meg Kaliforniában, melyen átlagosan úgy negyvenezer látogató vesz részt minden évben. Az esemény itthoni idő szerint péntek este hétkor kezdődik majd és várhatóan a Diablo-panellel folytatódik.

×