Ahogy azt már megszokhattuk a Netflix népszerű sorozatától, a legutóbbi évad is izgalmas befejezéssel zárult. A folytatással alaposan megváratják azonban a nézőket a készítők. Most derült ki, mikor kezdődhet egyáltalán a forgatás.

Az egy percig sem volt kérdéses, hogy a nagy sikerrel zárult harmadik évadot egy negyedik is fogja követni a jövőben. A folytatást már szeptemberben bejelentette a Netflix, arról azonban, hogy mikor kezdődhetnek meg végül a munkálatok csak most érkeztek friss hírek. Ezek szerint a forgatást januárban kezdik majd és a tervek szerint augusztusig fog majd tartani.

Azt az idén forgatott Witcher példájából tudhatjuk, hogy ha augusztusban fejezik be a felvételeket, akkor az év végénél hamarabb nem nagyon láthatunk majd semmit a sorozatból. A rajongóknak mindenesetre már nem ismeretlen ez a hosszú várakozás, hiszen a második és harmadik évad megjelenése között is több, mint egy év telt el. A kérdés már csak az, hogy a valóságban elmúlt idő hatással lesz-e a sorozat idővonalára, vagy sem. Az előző szezon nyári premierje például illeszkedett a szereplők nyári vakációjához, így nem kizárt, hogy ezúttal a karácsony kap majd nagyobb szerepet a Hawkins-i gyerekek életében.

 

A premier időpontjáról a Netflix is csak akkor tud hivatalos információkat megosztani, ha már befejezik a forgatásokat. Addig is érdemes felkészülnünk rá, hogy a negyedik évad bemutatója akár 2021-ig is csúszhat.

×